top of page

Το Vegan life Festival υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Οκτώ χρόνια μετά το πρώτο Vegan Life Festival στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το φεστιβάλ μας τελεί πλέον υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τον φορέα μας που προσπαθεί πάντα να δημιουργεί εκδηλώσεις ανοιχτές και προσβάσιμες για το ευρύ κοινό, με κοινωνικό προφίλ και πάνω απ’ όλα με συνέπεια προς τις αξίες που πρεσβεύουμε.


Η αιγίδα του Δήμου Αθηναίων είναι ένα επιπλέον βήμα ορατότητας για εμάς, τον vegan τρόπο ζωής και την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων. Όταν ξεκινήσαμε την πορεία μας, η λέξη «vegan» ήταν ελάχιστα γνωστή στο κοινό της Αθήνας και της Ελλάδας. Πλέον, ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε με 6500 επισκέπτες σε μία μόνο αίθουσα της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων αποτελεί πια τον μεγαλύτερο vegan θεσμό στην Ελλάδα, καθώς και το πρώτο σε προσέλευση vegan φεστιβαλ στην Ευρώπη, με 38.000 άτομα το διήμερο.


Ευχαριστούμε από καρδιάς κάθε άνθρωπο που μας στήριξε και μας στηρίζει ώστε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα: Να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία για τα δικαιώματα των ζώων, να προσφέρουμε έγκυρη, προσβάσιμη και επιστημονικά τεκμηριωμένη πληροφόρηση για τον vegan τρόπο ζωής, να ενισχύσουμε την δικτύωση μεταξύ ατόμων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών, να προαγάγουμε την αλληλεγγύη και, φυσικά, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα.


~Ευχαριστούμε το προσωπικό του Δήμου Αθηναίων, το γραφείο δημάρχου και τον κύριο Δούκα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και φυσικά το προσωπικό της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων για την πολυετή και άριστη συνεργασία.

14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page